WYNZ

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij WYNZ, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een WYNZ e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de WYNZ e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij WYNZ. Veel shopplezier!
Bag in Box, hét alternatief voor wijn in flessen!

Wat is Bag in Box wijn? Het korte antwoord: de wijn zit in een zak in plaats van in een fles. Ingewikkelder is het eigenlijk niet. De bag in box biedt een “groene oplossing” ten opzichte van traditionele fles verpakkingen. Het is een kartonnen doos met een daarin een zak met een kraantje, hierdoor zijn er geen kurken, etiketten, flessen en kisten nodig. Door de verpakking te verminderen, verminderen we de koolstofvoetafdruk.
 
Een bag in box van 3 liter is gelijk aan 4 flessen wijn. De verpakking is anders, de wijn hetzelfde!


 

Waarom wijn uit een Bag in Box?

Met de wijn uit de bag in box, kunt je er zeker van zijn dat de wijn vers is van het allereerste glas tot het laatste. Geen oxidatie en weinig afval. Nooit meer weggooien van wijn, wanneer de geopende flessen niet binnen een dag of twee worden geconsumeerd. Wanneer de bag in box wordt getapt, komt de wijn in de zak niet in aanraking met zuurstof doordat het speciale kraantje zorgt dat de zak vacuüm blijft. Je kunt wel 4-6 weken genieten van de wijn.
 
WYNZ heeft een groot assortiment bag in box wijnen. Kun je geen keuze maken, maak dan gebruik van onze smaakprofielen. Hiermee vind je de wijn die het beste bij jou past.
Wij zetten de voordelen van Bag in Box wijn voor jou op een rijtje zodat jij overwogen een keuze kunt maken voor een wijn uit een Bag in Box.
 
Kwaliteitswijn, alleen de verpakking is anders de kwaliteit is gelijk aan wijn in fles
Lang houdbaar, 4-6 weken na openen blijft de wijn heerlijk
Voordelig, tot maar liefst 35% goedkoper tov de fles
Gemakkelijk, geen gesjouw met fles en geen glasbak meer nodig
85% minder afval
50% lagere CO2 uitstoot
√ Groot assortiment