Tijdschrift en Zo

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Tijdschrift en Zo, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Tijdschrift en Zo e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Tijdschrift en Zo e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Tijdschrift en Zo. Veel shopplezier!

TIJDSCHRIFT EN ZO - TIJDSCHRIFTEN


Voor (het kado geven van) abonnementen op Engelse en Amerikaanse magazines op Nederlandse of Belgische adressen biedt Tijdschriftenzo.nl het meeste voordeel, een enorme selectie titels en de snelste service.

Een magazine abonnement is praktisch altijd goedkoper dan de nummers los in de winkel kopen. Magazines voor uw bedrijf of instelling? Tijdschriftenzo heeft speciale programma's met kwantumkortingen (bulk) voor o.a. hotels, scholen en detailhandel.

U kunt bij ons makkelijk betalen met iDEAL, PayPal, Overboeking, Mister Cash en ook accepteren wij de Webshop Giftcard. Prijzen op de website zijn altijd inclusief verzendkosten. Een abonnement op een Engelstalig tijdschrift wordt na afloop nooit zonder uw toestemming verlengd.
Sinds 2007 bieden wij het meeste voordeel, de hoogste kortingen en de snelste service op Engelse en Amerikaanse magazine abonnementen.