Scentchips®

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Scentchips®, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Scentchips® e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Scentchips® e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Scentchips®. Veel shopplezier!

WORLD OF SCENTCHIPS - GEUREN

Jij bent uniek. Jouw voorkeur voor geuren is dat ook. Creëer met Scentchips® jouw persoonlijke en unieke geurmix. Met ons uitgebreide assortiment kleurrijke geurproducten brengt Scentchips® je een volledig eigen geurbeleving!
 
Het assortiment van Scentchips® bestaat uit heerlijk geurende producten. De kleurrijke waxchips verspreiden een verrukkelijke geur als ze in een ScentBurner (brander) of ScentWarmer (elektrische brander) worden geplaatst. De collectie van Scentchips® bevat nog veel meer heerlijke geurproducten. Kies jouw persoonlijke favorieten uit het uitgebreide assortiment en stel je eigen geur samen!
Eindeloos combineren en zo ontdekken wat jouw favoriete geur is. Scentchips is uniek in het bieden van individuele geurbelevingen. De verschillende geuren staan niet los van elkaar, maar sluiten perfect op elkaar en op jouw voorkeur aan!