Safaary

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Safaary, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Safaary e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Safaary e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Safaary. Veel shopplezier!

Oosterse & Marokkaanse lampen & woonaccessoires

Safaary is dé ultieme beleving voor iedereen die op zoek is naar een sfeervol interieur, een prachtige Oosterse hanglamp of een mooi Arabisch schilderij! Voor de woonkamer, slaapkamer, garderobe of de keuken. Al met al, wat je ook zoekt, zoek niet verder!

Steeds meer mensen hechten waarde aan de sfeer in huis. De sfeerbeleving moet aangenaam zijn en een huiselijk gevoel geven. Sfeer zorgt voor ontspanning. Er is niks heerlijkers dan thuis komen in een sfeervolle huiskamer.

Bij Safaary vind je 100% handgemaakte artikelen. Een uitgebreid assortiment Oosterse lampen & Marokkaanse hanglampen en klein Oosterse meubelen. Ook hebben wij kleurrijke Marokkaanse poefen, Oosterse manden gemaakt door fairtrade corporaties en unieke Arabische schilderijen. Ben je helemaal weg van prachtige Marokkaanse servies in verschillende kleuren en patronen? Dan heeft Safaary voor jou een uitgebreid assortiment en verreweg de uniekste handmade woonaccessoires en nog veel meer woonartikelen.
Wil jij ook 100% handgemaakte woonartikelen voor jouw interieur? Neem dan een kijkje in ons wereldassortiment!

Snel & makkelijk online bestellen, vandaag besteld, morgen al in huis. Altijd bereikbaar via email, telefoon of live chat.