Plantje.nl

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Plantje.nl, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Plantje.nl e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Plantje.nl e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Plantje.nl. Veel shopplezier!

PLANTJE.NL

De beste planten voor de beste prijs
Bij Plantje.nl ben je aan het juiste adres als je de beste planten wilt voor de beste prijs, want dat garanderen we. Wij gaan niet uitleggen waarom, je ervaart het zelf bij de ontvangst van je eerste bestelling! Je zult het zeker bij je familie en vrienden aanbevelen.
 
Geef eens een plant cadeau!
Naast een enorm assortiment binnen- en buitenplanten hebben wij een zeer ruime keuze in plantarrangementen en luxere plantcadeaus. Hiermee bieden wij een prachtig alternatief voor het klassieke "bloemetje aan huis" met het verschil dat een plant veel langer meegaat dan bloemen, maar zeker niet duurder hoeft te zijn.
 
Bezorging door de gehele Benelux
Of je nou een "gewone" begonia zoekt, een bijzondere Bonsai, een mooi gevormde Buxus in sierpot of de meest luxe orchidee in een prachtige glazen vaas, je vindt het in onze overzichtelijke webwinkel. We kunnen in de gehele Benelux bezorgen, aan huis of op het werk. Over het vervoer hoef je niet in te zitten! We laten onze planten vervoeren en bezorgen in onze speciaal ontwikkelde dozen met speciale interieurs, waarin de planten goed beschermd zijn. Zo komt alles in topconditie op de eindbestemming en... er komt geen geautomatiseerd sorteersysteem aan te pas. Alles wordt met de hand verwerkt!
  
Veel winkelplezier bij Plantje.nl!
Naast het hebben van het grootste online assortiment kamerplanten van de Benelux, onderscheiden wij ons tevens doordat wij naast het enorme assortiment binnen- en buitenplanten ook een ruime keuze aan plant-arrangementen en cadeauplanten in ons assortiment hebben.
Meer producten van Plantje.nl