Otazu

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Otazu, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Otazu e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Otazu e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Otazu. Veel shopplezier!

Handmade in Europe, with love

Otazu is een wereldwijd bekend sieradenmerk met een breed aanbod van kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en andere accessoires. Otazu lanceert elk seizoen verschillende nieuwe lijnen en collecties. Deze collecties zijn opgebouwd uit prachtige, luxueuze en innovatieve modesieraden die worden gemaakt met Swarovski kristallen van hoge kwaliteit. Elk Otazu design heeft een eigen spectrum van kleuren en vormen.

Naast bijoux, ontwikkelen we ook nog andere accessoires zoals tassen en sjaals. Otazu staat voor liefde voor het leven en heeft als doel jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.
Otazu, tijdloze designs van hoge kwaliteit met kristallen van Swarovski, al onze sieraden worden met liefde handgemaakt in Europa!