Luisterrijk

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Luisterrijk, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Luisterrijk e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Luisterrijk e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Luisterrijk. Veel shopplezier!

LUISTERRIJK – VOOR ALLE LUISTERBOEKEN


Luisterboeken koop je in de webshop van Luisterrijk.nl en je beluistert ze met onze gratis app. Wil je liever mp3-bestanden downloaden? Dat kan ook!

Natuurlijk vind je bij Luisterrijk alle bestsellers, maar er is veel meer te kiezen. We hebben het grootste assortiment mp3-luisterboeken van Nederland en Vlaanderen en veel titels zijn nergens anders te koop! Romans, thrillers, heel veel kinderboeken, maar ook hoorcolleges, hoorspelen en een grote selectie management- en zelfhulpboeken. Naast Nederlandstalige en Friese luisterboeken leveren we ook een groeiend aantal Engelse titels, zoals de Harry Potter-reeks en heel veel klassiekers.

Nog niet overtuigd? We bieden zelfs een aantal gratis luisterboeken om eens te proberen. En van alle luisterboeken kan je van tevoren een fragment beluisteren, dus je weet wat je koopt. Luisterrijk draagt het Thuiswinkel Waarborg en is gecertificeerd door Thuiswinkel.org.

Luisterrijk vertelt alles!
Met bijna 10000 titels heeft Luisterrijk het grootste Nederlandstalige mp3-download luisterboekassortiment. Bij Luisterrijk koop je een luisterboek al vanaf € 0,99 en is het voor altijd van jou. Geen abonnementsverplichtingen.