Het Theepaleis

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Het Theepaleis, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Het Theepaleis e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Het Theepaleis e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Het Theepaleis. Veel shopplezier!
Wij hebben bij het theepaleis maar één motto “Enjoy your teatime”. En daar doen we alles voor!

Wij leveren leuke, originele en kwalitatieve producten en pakketten tegen zeer scherpe prijzen. Graag maken wij de bestellingen compleet met kaart en tekst om het als cadeau te kunnen geven. Of u kunt gewoon heerlijk uzelf verwennen met een lekker kopje thee. Tevens leveren wij een breed assortiment aan theefilters en accessoires.

Neem snel een kijkje op onze webshop www.hettheepaleis.nl en profiteer van de heerlijke en leuke producten en dan zeggen wij ook tegen u “enjoy your teatime!”.
Zoekt u originele cadeaupakketten voor de feestdagen of andere speciale momenten, zakelijk of privé? Wij denken graag met u mee.

Neem een kijkje bij onze bestaande pakketten en producten, kunt u niet vinden wat u zoekt dan helpen we u graag met het zoeken naar uw wens.