Gavetas.nl

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Gavetas.nl, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Gavetas.nl e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Gavetas.nl e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Gavetas.nl. Veel shopplezier!

Gavetas.nl

Ons motto is: ‘trendy tassen voor elk budget’. Met een gevarieerd aanbod aan merken is er voor ieder wat moois te vinden in onze webshop. Er vinden regelmatig uitbreidingen van het assortiment en merken plaats.

Wij houden de trends scherp in de gaten en kunnen daardoor snel en gevarieerd inkopen. "Trendy tassen voor elk budget" zegt eigenlijk al voldoende en houdt in dat we binnen elk prijssegment tassen aanbieden. Kijk rustig rond, kies die 'gavetas’ die bij u past, bestel hem en wij zorgen ervoor dat u uw gavetas zo snel mogelijk in huis heeft en er van kunt genieten. Shoppen moet leuk, vertrouwd, veilig en plezierig zijn; ook op het internet.

Gavetas.nl gaat voor betrouwbaar, snel en veilig winkelen. U kunt bij ons betalen via ideal, Bancontact/Mister Cash, PayPal of per bankoverschrijving, maar ook met een webshopgiftcard of cadeau card. Deze betaalmethodes zijn via Buckaroo geïntegreerd in onze webshop. Wel zo gemakkelijk en betrouwbaar voor u en voor ons. Heeft u uw gavetas via Pakje Gemak laten verzenden? Dan kan deze opgehaald worden bij een supermarkt bij u in de buurt.

Wij streven er naar onderscheidend te zijn met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat u als klant centraal te stellen. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om, want privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van uw persoonlijke gegevens en bestelhistorie. Koop dus veilig en vertrouwd bij gavetas.nl.
Trendy tassen voor elk budget!