Forever & Ever

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Forever & Ever, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Forever & Ever e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Forever & Ever e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Forever & Ever. Veel shopplezier!

Best quality plants

Geniet van Forever&Ever®
Met het assortiment tuinplanten van Forever&Ever® heb je – zoals de naam het al zegt – altijd een sprankelende tuin, balkon of terras. Onze planten zorgen ervoor dat je altijd op een fleurige, gezellig en aangeklede plek kunt zitten.

Met man en macht en met het grootste plezier van de wereld werkt het team van Forever&Ever® eraan om jou in de bloemetjes te zetten. Door de verschillende soorten planten in de collectie – van een traditionele boerenhortensia tot de stijlvolle Calla – is er voor ieder wat wils.

Bekijk de gehele collectie Forever&Ever®. Altijd herkenbaar aan de paarse pot!
De beste kwaliteit voor jou!
Onze collectie bevat alleen uiterst zorgvuldig geselecteerde tuinplanten die aan de hoogste eisen van sierwaarde, gemak en kwaliteit voldoen. Een groot internationaal team van professionals heeft alleen het beste gekozen, zodat jij heerlijk kunt genieten van een verzorgde tuin met kleurrijke bloeiers.