Fairtrade Guru

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Fairtrade Guru, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Fairtrade Guru e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Fairtrade Guru e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Fairtrade Guru. Veel shopplezier!
Bij webshop Fairtrade Guru vind je alleen de mooiste fairtrade merken. Alle items zijn voor een eerlijke prijs gemaakt en zien er bovenal goed uit! Zoals de collectie fairtrade shoppers, laptoptassen, schoudertassen en portomonnees van Rag Bag. Deze items worden allemaal in India gemaakt, door mensen die het loon heel goed kunnen gebruiken. Een mooie bonus: het gebruikte materiaal is hergebruikt. Zo geef je niet alleen de makers een kans op een beter leven, maar ook het materiaal een tweede leven.

En wat dacht je van de populaire My Paper Bag tassen van MYoMY? Deze mooie tassen, geinspireerd door een papieren tas, zijn al jaren een hit in Nederland. De tassen waren de eerste die worden gemaakt van fairtrade leer, wat op ecologisch verantwoorde wijze wordt gelooid. Gun jezelf een mooi cadeau van Fairtrade Guru en help mee om een betere wereld te creëren.
Kies een mooie fairtrade tas, van de mooiste eerlijke merken.