De Theespecialist

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij De Theespecialist, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een De Theespecialist e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de De Theespecialist e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij De Theespecialist. Veel shopplezier!

DE THEE SPECIALIST - THEE- POTTEN, GLAZEN, KISTEN, LICHTJES, FILTERS, BLOEMEN EN CADEAUSETS

De theespecialist verkoopt al thee sinds 2009. En we verkopen niet zomaar thee. Als fervent theedrinkers weten we als geen ander dat thee drinken een speciale en rustgevende ervaring kan brengen. Zeker als je er de tijd voor neemt en er van probeert te genieten.

In ons thee assortiment hebben we verschillende soorten thee opgenomen, voor elk moment wat. Of je nu thee drinkt op je werk, bij het ontbijt in de ochtend of heerlijk geniet van een kop thee op de bank.

Zo bieden we theebloemenlosse thee en theezakjes aan. Ook hebben we verschillende theeaccessoires en glaswerk die je helpen het beste kopje thee te maken. Daarnaast vind je exclusieve witte thee in het assortiment, een nog gezondere variant dan groene thee.
Om te serveren aan vistie of natuurlijk om lekker zelf van te genieten. alles voor de theeliefhebber.