Sparkle Amsterdam

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Sparkle Amsterdam, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Sparkle Amsterdam e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Sparkle Amsterdam e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Sparkle Amsterdam. Veel shopplezier!

Sparkle Amsterdam

‘Sparkle’ ontstaat wanneer je de dingen doet die jij leuk vindt. Wanneer je de status quo loslaat en je eigen pad bewandelt. Telkens wanneer je jouw inner power volgt geniet je van die sprankelende momenten.

Dat is hoe wij het zien. Wij vonden dat het tijd werd dat alle vrouwen hun sprankelende zelf omarmen met een even zo sprankelende uitrusting. En wat zou dat beter kunnen dan ‘A Girl’s Best Friend’?
Diamonds are forever.

Als je ooit eerder diamant gedragen hebt weet je: de schoonheid is even hypnotiserend als inspirerend. Een ruwe diamant herken je waarschijnlijk niet eens als je er langs loopt. Pas wanneer ‘ie met veel passie, liefde, aandacht en geduld geslepen wordt ontstaat de onmiskenbare sprankeling.

Daarom is onze collectie diamanten sieraden - geïnspireerd op de bruisende stad Amsterdam - bedoeld om jouw Sparkle te omarmen. Om jezelf te zijn, te leven met passie en om sprankelende herinneringen te creëren voor jou en de dierbaren om je heen. Elke dag weer.

It’s your time to shine!

With love,
Sparkle Amsterdam
Ontdek jouw inner Sparkle met de stralende diamanten sieraden van Sparkle Amsterdam. It’s your time to shine!