Bloemschikwinkel

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Bloemschikwinkel, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Bloemschikwinkel e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Bloemschikwinkel e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Bloemschikwinkel. Veel shopplezier!

Bloemschikwinkel

Materialen en gereedschappen voor bloemschikken!

Gebruik dezelfde materialen en gereedschappen als een professionele bloemist. Koop een snoeischaar van Oasis® of steekschuim of een tube koudlijm van hetzelfde merk. Of gebruik ook bloemendraad, wikkeldraad, aluminiumdraad of corsagespelden van de specialist uit Duitsland.

In de webshop van Bloemschikwinkel vind je een enorme keuze aan spullen die je nodig hebt bij het bloemschikken. Allemaal uitgezocht voor jou bij dezelfde leveranciers als waar de vakmensen inkopen. De producten zijn overzichtelijk weergegeven in duidelijke categorieën en goed herkenbaar dankzij de grote foto's.

Je vindt er onder andere:
Bruidsboekethouders, corsagemagneten, strokransen, steekkrammen, steekschuim in diverse vormen, decoratiematerialen, lijmspray en lijmpistolen, bloemenbuisjes glas of plastic, en nog veel meer. Ga kijken!

Bloemschikwinkel biedt je:
- Zelf je bezorgdag kiezen
- Ook ochtend- of avondlevering
- Alles uit eigen voorraad leverbaar
- Aangesloten bij Webshop Keurmerk
Geef je creativiteit de ruimte met onze bloemschikmaterialen!