Oilily

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Oilily, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Oilily e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Oilily e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Oilily. Veel shopplezier!
Oilily kleedt vrouwen en kinderen. Praktische, comfortabele en functionele ontwerpen en materialen waarbij alles draait om stijl, kleur en het kenmerkende Oilily joie de vivre. Oilily gebruikt verrassende kleurencombinaties, details en texturen en is geschikt voor grote en kleine mensen die vol verwondering en plezier in het leven staan.

We proberen het leven te zien door de ogen van onze klanten. Dit betekent dat we voor vrouwen veelzijdige kleding maken die op diverse manieren te dragen is, tijdens verschillende gelegenheden. En voor kinderen betekent dit dat we kleding maken waarin ze kunnen spelen. Dit alles doen wij met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, blije kinderen, ouders en een blije planeet.

In onze eigen webshop is de meest uitgebreide selectie Oilily-producten te vinden, die naar bijna alle landen ter wereld worden verzonden.

Bekijk nu de collectie!
Oilily kleding voor meisjes en dames. Vind hier ook Oilily tassen, beddengoed en parfum. Voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd!