My Crunchy Munkey

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij My Crunchy Munkey, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een My Crunchy Munkey e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de My Crunchy Munkey e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij My Crunchy Munkey. Veel shopplezier!
Jouw nieuwe favoriete chocoladecadeau. Jouw nieuwe guilty pleasure. Jouw lekkerste verwenmoment!

Of je nou op zoek bent naar een intiem cadeau voor je lover, je graag een vriendin in de watten wilt leggen of gewoon zelf toe bent aan wat ‘chocolate selfcare’. Bij Crunchy Munkey staan we voor je klaar!

EEN KAARTJE IN JE CHOCOLA?!
Ja, je leest het goed! Al onze Crunchy Munkey chocoladerepen komen met een extra verrassing. Wanneer jouw bestie of cheeky chocolover onze chocolade openbreekt zit daar een kaartje in verstopt. Een lieve boodschap die je zelf kan personaliseren in onze webshop. Ook kun je allerlei super lekkere toppings voor op de reep kiezen, dit zorgt ervoor dat jij de allerlekkerste chocoladereep cadeau zal geven!

Een kaartje niet genoeg?
Dan zoek je toch gewoon een extra extraatje uit! Voeg bijvoorbeeld een leuk geluksarmbandje toe in de laatste stap van het bestellen. Doen we ook gewoon ín de chocolade! Wel netjes verpakt natuurlijk.
Hoe leuk is dat!?

Goed om te weten: Wanneer je onze chocolade koopt, steun je ook nog eens de cacaoboeren community in Zuid-Afrika! Hierbij kun je denken aan het bewerkstellingen van goede leefomstandigheden, eerlijk verbouwde cacao en educatie aan jonge boeren.
Op zoek naar een origineel cadeautje voor één van jouw favoriete mensen of gewoon eens lekker voor jezelf? Denk dan eens aan onze chocola met een kaartje in de reep verwerkt! Wanneer de ontvanger de reep openbreekt komt het door jou gepersonaliseerde kaartje met lieve boodschap tevoorschijn! Kies een chocoladesmaak en een aantal toppings en wij doen de rest!