MoreThanHip

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij MoreThanHip, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een MoreThanHip e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de MoreThanHip e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij MoreThanHip. Veel shopplezier!
MoreThanHip: mooi, eco en eerlijk

Hip en meer! Daar gaat het om bij de mode- en woonaccessoires van MoreThanHip. Bij deze webshop vind je volop leuke tassen, sieraden, woonaccessoires en hangmatten. Voor jezelf of om cadeau te doen. En ook voor mannen vind je hier tal van mooie, stoere artikelen.

MoreThanHip staat voor lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met altijd een goed verhaal. In ons assortiment vind je trendy en originele must-haves en cadeaus: tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, vazen en nog veel meer. Vaak zijn dit unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn.

Het assortiment is uniek omdat MoreThanHip het zelf importeert uit alle windstreken. De artikelen worden gemaakt met respect voor mens en milieu. Dus veel met gerecyclede en natuurlijke materialen. Maar ook eerlijke productie volgens fair trade regels. Daar word je dus extra blij van: producten van uitstekende kwaliteit met een mooi design én een goed verhaal.

Kortom, stuk voor stuk opvallende items waar je als bezitter extra blij van wordt: mooi, eco en eerlijk.
Bij MoreThanHip vind je tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders ziet! Vóór 17:00 besteld, is dezelfde (werk)dag verzonden. En gratis verzending in Nederland v.a. € 35,-.