Monique Collignon

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Monique Collignon, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Monique Collignon e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Monique Collignon e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Monique Collignon. Veel shopplezier!

Monique Collignon Pure

De PURE collectie van Monique Collignon viert de samenhang tussen sustainable fashion en pure luxueuze designs. PURE is een moderne ready-to-wear collectie in het mid-to-high-end segment. Een tijdloze collectie die bepaald wordt door luxe in materialen, vormen en bewerkingen. Prachtige Italiaanse plissé, viscose, zeer exclusieve handborduursels en washed leather worden gecombineerd met Rpet (stoffen van gerecycled plastic) en bio katoen. Met de PURE-collectie wil Monique Collignon graag bewustzijn creëren over het wereldwijde probleem van plastic afval.

Monique heeft met haar nieuwe PURE collectie echte sustainable statement pieces gecreëerd. Zelfs de necklabels zijn vervaardigd van Rpet garen en de dozen van de webshop van gerecyled karton met een print van Soja.

De collectie bevat ook limited editions met een genummerd certificaat. Dit als knipoog naar de haute couture collecties die Monique zo succesvol ontwerpt.

"Back to the purest form of creativity, back to the roots, back to the source: Monique Collignon Pure.”
Duurzame mode met een heel eigen draai van Monique Collignon!