maison KOOS

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij maison KOOS, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een maison KOOS e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de maison KOOS e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij maison KOOS. Veel shopplezier!
maison KOOS is een online conceptstore, waar we houden van mooi design. Dat is dan ook wat je bij ons vindt! Mooie items voor jou, je huis of om cadeau te doen natuurlijk. Onze favoriete producten hebben een goede kwaliteit en een clean en elegant design. We werken samen met kleine labels, die niet overal verkrijgbaar zijn en hun items in kleine oplages en op verantwoorde wijze produceren. Je vindt bij ons fijne woonaccessoires zoals kaarsen, kandelaars, vazen, maar ook mooie sieraden, stationery, tassen en lifestyle producten.

Je bestelling wordt mooi en zorgvuldig verpakt, een cadeautje met de post! Bestellingen worden binnen Nederland vanaf €50,-gratis verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen.

Met een passie voor design, fashion en food als uitgangspunt menen we een afwisselend assortiment voor je te hebben samengesteld en wensen je veel winkelplezier.

- gifts & goods with a clean and elegant design -
UNIEKE ITEMS VAN KLEINE LABELS | MOOI VERPAKT | GRATIS VERZENDING VANAF €50,- BINNEN NL