Freasy

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Freasy, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Freasy e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Freasy e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Freasy. Veel shopplezier!
Vers is altijd beter. Daarom zet freasy de tijd stil voor kwalitatieve en verantwoorde maaltijden die in eigen keuken bereid zijn. Hier gebruiken we enkel de beste (biologische) ingrediënten voor en verpakken doen we met milieuvriendelijke materialen.

Alle gerechten zijn speciaal voor de vriezer samengesteld en direct vers shockgevroren om smaak en kwaliteit te behouden. Ook weken later is de maaltijd nog even vers als direct na bereiding.

Het voordeel? Altijd een verantwoorde maaltijd bij de hand zonder zelf te hoeven koken, vooruit te bestellen of te wachten op de bezorger.
Met freasy heb je altijd een verantwoorde maaltijd in huis voor die momenten waarop je bij de keuze voor gemak niet in wil leveren op kwaliteit.