Drankdozijn.nl

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Drankdozijn.nl, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Drankdozijn.nl e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Drankdozijn.nl e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Drankdozijn.nl. Veel shopplezier!
DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak die meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en veel speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden.

Al uw favoriete dranken geleverd vanuit één magazijn. DrankDozijn heeft dan ook geen fysieke winkels, maar beschikt wel over een groot distributiecentrum van circa 10.000m2 van waaruit orders naar Nederland, Duitsland en België worden verzonden. Wij leveren u de heerlijke wijnen, unieke whisky's, lekkerste likeuren of rums, direct van de fabrikant of importeur zonder kostbare op- en overslag. Door deze efficiënte formule kunnen wij uw favoriete drankje dan ook tegen een lage prijs leveren. Hierdoor is ons prijspeil stukken lager dan conventionele slijters.
DrankDozijn.nl is dé online slijterij. Makkelijk en snel uw favoriete dranken de volgende dag bij u thuis geleverd. En dat uiteraard goedkoper dan uw slijter!
 
Meer producten van Drankdozijn.nl